Abertis nomena el president d'Atlantia com a nou conseller en substitució del dimitit Castellucci

Publicat 25/9/2019 15:41:56CET
Seu d'Abertis
EUROPA PRESS - Archivo

MADRID, 25 set. (EUROPA PRESS) -

Abertis ha nomenat Fabio Cerchiai --l'actual president d'Atlantia-- com a nou conseller en substitució de Giovanni Castellucci, ex-conseller delegat de la companyia italiana que controla amb ACS el grup espanyol d'autopistes.

Castellucci deixa el seient que tenia al consell d'Abertis des de finals de l'any passat després que el 17 de setembre renunciés al càrrec de conseller delegat d'Atlantia que ocupava des de feia tretze anys.

La renúncia de l'ex-primer executiu va ser conseqüència de les informacions publicades a Itàlia sobre presumptes incorreccions en les dades de manteniment dels ponts de les autopistes d'Atlantia a Itàlia.

Abertis va rebre el 17 de setembre la dimissió de Castellucci, que va tenir efectes des d'aquella data, segons va indicar la companyia espanyola a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El seient del consell de la companyia ha estat buit una setmana fins que aquest dimecres el consell de la companyia que dirigeix José Aljaro ha acordat designar Fabio Cerchiai com a nou conseller.

La companyia controlada per la família Benetton ja va informar que la dimissió de Castellucci suposava la seva renúncia als llocs que tenia en el consell d'empreses en què hi participa el grup. D'aquesta manera, també va abandonar el lloc de conseller en la societat gestora de l'Eurotunel, del que Atlantia és primer accionista.