Publicat 14/6/2019 15:33:24 +02:00CET

Aberdeen compra a Iberdrola la Torre Auditori de Barcelona per 98 milions d'euros

Aberdeen compra a Iberdrola la Torre Auditori de Barcelona per 98 milions d'euros
IBERDROLA - Archivo

BARCELONA, 14 juny (EUROPA PRESS) -

La gestora Aberdeen Standard Investments ha comprat a Iberdrola Inmobiliaria la Torre Auditori de Barcelona per 98 milions d'euros en un operació que s'ha ratificat aquest divendres.

L'edifici, construït el 2013, té 22.900 metres quadrats i se situa al BcnFira District de Barcelona, ha informat la gestora en un comunicat.

Es tracta de la primera adquisició del fons Aberdeen Balanced European Property Fund a Espanya, després que la capital catalana hagi estat identificada per la companyia com una de les "ciutats guanyadores" d'Europa.

La directora d'inversions immobiliàries i gestió d'actius per a Espanya i Portugal, Pilar Valencia, ha sostingut que aquesta compra posa de manifest la capacitat de la companyia per fer operacions d'important volum en el mercat ibèric.

En l'operació, Garrigues --en la part legal-- i Savills Aguirre Newman han assessorat Aberdeen Standard Investments, mentre que Iberdrola ha comptat amb l'assessorament legal d'Ontier i amb BNP Paribas Real Estate.

Iberdrola emmarca l'operació en l'estratègia de rotació d'actius que Iberdrola Immobiliària manté amb la seva cartera de patrimoni en renda, ha informat en un altre comunicat.