Publicat 10/2/2019 16:32:02 +01:00CET

Ábalos avisa que si el dileg fracassa s'estar "donant la raó" a PP, Cs i Vox

El ministre de Foment, José Luis Ábalos, i l'alcalde Josep Flix Ballesteros
@ABALOSMECO

TARRAGONA, 10 febr. (EUROPA PRESS) -

El ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha avisat aquest diumenge a l'independentisme que, si el dileg sobre Catalunya fracassa, el missatge que es llanar és que l'única alternativa és "donar-los la raó als quals avui es manifesten a Madrid", en referncia a PP, Cs i Vox.

Ho ha dit en la seva intervenció durant un acte del PSC a Tarragona, en el qual també han participat el primer secretari de la formació, Miquel Iceta, i l'alcalde de Tarragona, Josep Flix Ballesteros.

"Si aquesta aposta valenta i obligatria del dileg fracassa, l'única cosa que estarem donant a aquells que diuen que volen dileg és que estaran llanant el missatge que no hi ha cap possibilitat més que la repressió, més que la submissió i més que donar-los la raó als quals avui es manifesten a Madrid", ha assegurat.

MIQUEL ICETA

Iceta ha reivindicat el dileg entre l'Estat i la Generalitat, ja que considera que "dialogar és de valents i escapar del dileg és covardia".

"Sabíem que el dileg no era senzill. El dileg no és una cosa de febles, dialogar és de valents i escapar del dileg és covardia. I a Espanya hi ha massa covards", ha lamentat.