Abad (Cecot) considera una "pèrdua de temps" convocar unes altres eleccions

Publicat 18/9/2019 14:09:24CET
El president de Cecot, Antoni Abad
EUROPA PRESS - Archivo

TERRASSA (BARCELONA), 18 set. (EUROPA PRESS) -

El president de Cecot, Antoni Abad, ha qualificat de "pèrdua de temps" la convocatòria d'eleccions el 10 de novembre que ha anunciat aquest dimarts el president del Govern central en funcions, Pedro Sánchez.

"Ens agrada ser consultats sobre assumptes estructurals de país. El que no entenem és que ens obliguin a respondre a la mateixa pregunta dues vegades seguides", ha afirmat en un comunicat aquest dimecres.

Així, ha manifestat el seu malestar "per les conseqüències i l'afectació" d'aquesta decisió sobre l'economia, la competitivitat empresarial, el desenvolupament de l'activitat productiva i el benestar col·lectiu.

Ha carregat contra la "incapacitat dels polítics d'arribar a acords des de la diversitat", que és el que l'empresariat espera de la política, i ha assegurat que una altra cita amb les urnes allarga la situació d'inestabilitat.

A més a més, ha considerat inviable que tant la Generalitat com el Govern central utilitzin pressupostos prorrogats, per la qual cosa ha demanat que s'aprovin uns altres comptes que permetin avançar en l'economia productiva.