Publicat 26/7/2019 15:55:50 +02:00CET

4.000 afectats per la interrupció de la circulació de l'AVE entre Barcelona i Figueres

Tren AVE de Renfe
RENFE - Archivo

BARCELONA, 26 jul. (EUROPA PRESS) -

Una avaria a l'altura de Montcada i Reixac (Barcelona) ha provocat que la circulació de trens d'alta velocitat entre Barcelona, Girona i Figueres estigui tallada des de les 7.40 hores d'aquest divendres, la qual cosa ha afectat 4.000 persones.

Segons han informat fonts de Renfe a Europa Press, l'avaria, que s'ha produït a la infraestructura de la via, és responsabilitat d'Adif, i també ha tingut efectes en els AVE que van a Madrid.

Els viatgers que fan el trajecte entre Barcelona i Girona o Figueres són traslladats en trens convencionals, de mitja distància, mentre que els que fan el trajecte Barcelona-Madrid pateixen retards importants.

En aquest sentit, les mateixes fonts han explicat que Adif preveu reobrir a les 15 hores una de les vies perquè els trens circulin en els dos sentits de la marxa: "El nostre objectiu és garantir la mobilitat dels viatgers".

Així mateix, han indicat que Adif també preveu que la segona via estigui operativa a primera hora d'aquest dissabte, la qual cosa permetria recuperar la normalitat del servei entre Barcelona, Girona i Figueres i evitar nous retards.