Publicat 5/4/2019 17:14:45 +02:00CET

El 39% dels conductors catalans pensa comprar un cotxe elctric en els propers dos anys

Ahora Madrid y PSOE aprueban la primera zona de aparcamiento bajo demanda vecina
EUROPA PRESS

BARCELONA, 5 abr. (EUROPA PRESS) -

El 39% dels conductors catalans té la intenció de comprar un cotxe elctric en els propers dos anys, la qual cosa suposa 11 punts percentuals per sobre del total a Espanya, segons una enquesta de l'Observatori Cetelem.

Del percentatge restant, un 61% afirma que el motiu principal per no comprar aquest tipus de vehicles és que són massa cars, seguit per un 57% que creu que l'autonomia és insuficient i pel 46% que no disposa de llocs de crrega propers, ha informat Banco Cetelem aquest divendres en un comunicat.

Segons l'estudi, el 87% dels catalans que tenen la intenció de comprar-se un cotxe en els propers dotze mesos optaria per un vehicle nou en lloc d'un d'ocasió, mentre que la resta d'Espanya se situa en el 81%.

El 39% dels catalans amb la mateixa intenció es compraria un vehicle de gasolina, el 31% es compraria un cotxe híbrid i el 17% optaria per l'elctric.

Sobre el parc actual, el 58% té un vehicle de gasolina, el 37% disposa d'un vehicle disel i només el 2% en té un d'híbrid, mentre que el 49% dels conductors catalans enquestats creu que la marca del cotxe és més important que el concessionari on el compren.