Publicat 19/5/2014 18:22:26 +02:00CET

Rivera afirma que C's vol ser "un gra de sorra" per aconseguir una segona transició

Albert Rivera (C's)
C'S

BARCELONA, 19 maig (EUROPA PRESS) -

El president de C's, Albert Rivera, ha afirmat aquest dilluns que el seu partit "vol ser un gra de sorra per contribuir a una segona transició" que considera que necessita Espanya, amb la finalitat de regenerar la vida pública.

Ho ha dit durant un dinar-col·loqui en el Club Segle XXI de Madrid, per presentar el seu candidat a les eleccions europees, Javier Nart, per a qui ha demanat el vot perquè "a Europa ha d'haver una veu que defensi la unió, que digui que Espanya no es trencarà, que s'arreglarà", ha informat el partit en un comunicat.

Rivera ha afirmat que C's es consolidarà com una opció per a tot Espanya si aconsegueix entrar a l'Eurocambra, i s'ha dirigit "als que volen que no es voti" --referint-se als grans partits-- per dir-los que darrere d'un ciutadà hi ha veu i vot, i que cada vot val el mateix.

El candidat Javier Nart ha defensat aprofundir en les institucions que generen unió, per regenerar Espanya des d'Europa, perquè considera que a Espanya "això està blindat".

Planteja que la unió bancària i la fiscal siguin reals, i un BCE amb capacitat d'impuls de l'economia --"sense un mecanisme reactiu no tindrem una economia competitiva"--, i unió en les actuacions en general per evitar que Europa perdi influència mundial.

A més, segons ell, sense unió "Espanya deixarà de tenir un alt PIB per ser un bell parc de turistes" i un lloc de segon nivell.