Publicat 19/5/2014 12:15:14 +02:00CET

Alonso defensa que C's dóna la cara però no "darrere de pantalles de plasma ni de banderes"

El portavoz de C's, Matías Alonso
EUROPA PRESS

BARCELONA, 19 maig (EUROPA PRESS) -

El portaveu de C's, Matías Alonso, ha respost aquest dilluns a les declaracions del president de la Generalitat i de CiU, Artur Mas, en les quals ha assegurat que el seu partit era el que més dóna la cara, assegurant que C's "seguirà donant la de cara al seu estil: ni darrere d'una pantalla de plasma ni darrere de banderes".

"No necessitem guanyar-nos Europa, ja som Europa", ha destacat en roda de premsa referint-se a l'eslògan de campanya de CiU --'Guanyem-nos Europa'--, i ha assegurat que C's lluitarà des del Parlament Europeu per aconseguir una Espanya unida a una Europa més forta i consolidada políticament.

Ha assegurat que C's està "ben posicionat" i ha confiat que el partit aconsegueixi un mínim de dos eurodiputats per portar la veu dels ciutadans a les institucions de la UE, ha dit.

Alonso ha lamentat el baix índex de participació que anticipen les enquestes --algunes asseguren que més de la meitat de votants s'abstindran-- i ha asseverat que "només hi ha un beneficiari de l'abstenció: el bipartidisme".

Ha destacat que a Espanya no es permet fer publicitat institucional del Parlament Europeu a causa de, segons ell, una interpretació dolenta de la llei electoral, cosa que és "incomprensible" i provoca un desconeixement que beneficia a PP i PSOE.