Publicat 11/04/2018 18:41

23 empreses passen a la final dels Hostelco Awards 2018

Hostelco
FIRA DE BARCELONA - Archivo

BARCELONA 11 abr. (EUROPA PRESS) -

Un total de 23 empreses han estat seleccionades com a finalistes a les diferents categories dels Hostelco Awards, que es lliuraran el 17 d'abril en el transcurs d'un sopar de gala que reunirà als principals operadors del món de l'hostaleria a la Sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).

Aquests guardons reconeixen a professionals i projectes del sector de l'hostaleria i el turisme i en la present edició han registrat 138 candidatures d'empreses i professionals amb nous productes o serveis llançats durant l'any 2017, ha informat la Fira de Barcelona en un comunicat.

Els Hostelco Awards es componen de deu premis: millor concepte hoteler, millor reposicionament hoteler, millor projecte d'interiorisme hoteler, millor concepte de restauració, millor projecte de cuina, millor projecte interiorista en restauració, millor projecte de restauració col·lectiva, millor producte, millor professional de l'any i premi a la trajectòria professional.

Ja s'han anunciat els finalistes de totes aquestes categories, excepte de les dues últimes, els guanyadors de les quals que es revelaran directament durant la gala.

FINALISTES

A la secció d'hostaleria, els finalistes al premi de Millor concepte hoteler són Artiem, Casual Hotels i Cava Hotel Mastinell; a la de Millor reposicionament hoteler, els seleccionats són BQ Aguamarina (Palma de Mallorca), Hotel El Convento (Aguilar de Campoo) i Melià Sitges, i els finalistes a l'apartat al Millor projecte d'interiorisme hoteler són Faro Isla Pancha (Ribadeo), Car Hotel (València) i Gran Hotel Miramar (Màlaga).

A l'àmbit de la Restauració, els projectes escollits com a finalistes com a Millor concepte de restauració són Basquery (Bilbao), la cadena Udon i KGB (Màlaga); els del guardó al Millor projecte de cuina són Eurofred en el Restaurant Lasarte (Barcelona), Repagas en El Bohío de Diego (Illescas), i Moments Bar (Urbanova, Alacant).

Els finalistes al premi al Millor projecte interiorista en restauració són Iván Cotado pel projecte del KohLanta (la Corunya) i Joaquim Girbau i Neus Mateu pels locals de la cadena Udon a tota Espanya, i els seleccionats de la categoria al Millor projecte de Restauració col·lectiva l'any 2018 són l'Hospital Regional de Màlaga, l'empresa aragonesa Combi catering i el projecte de restaurant connectat d'empresa de Serunion.

Els últims finalistes anunciats són els corresponents a la categoria de Producte, que aquest any han estat la vaixella Cookplay d'Ana Roquero, la cava per a la maduració de carn Meat-ager de Fagor industrial, i la Music Station de Xenox, un sistema de gestió de la música en hotels i restaurants a través d'una aplicació de mòbil.