Publicat 8/11/2019 23:11:01 +01:00CET

10N.- Geraldes assegura que Més País és l'única opció per "garantir el desbloqueig"

El cap de llista de Més País per Barcelona, Juan Antonio Geraldes
EUROPA PRESS

Ballester subratlla la importància de tenir "una força netament verda i feminista al Congrés"

CORNELLÀ DE LLOBREGAT (BARCELONA), 8 EUROPA PRESS

El cap de llista de Més País per Barcelona, Juan Antonio Geraldes, ha assegurat que votar aquest diumenge a la seva formació és l'única manera d'anar a les urnes sense premiar els partits que han permès el bloqueig polític, segons ell, i ha insistit que no hi ha una altra garantia de desbloqueig: "O Més País o nova repetició electoral".

Ho ha dit en el míting final de campanya que s'ha celebrat aquest divendres a Cornellà de Llobregat (Barcelona) i que també ha comptat amb la participació de la diputada de l'Assemblea de Madrid, Alodia Pérez, i la número dos de la llista per Barcelona, Berta Ballester, entre d'altres.

Geraldes ha lamentat no haver pogut parlar en campanya tot el que li hauria agradat sobre mesures que ell considera fonamentals, perquè "el conflicte territorial ha copat la major part dels espais d'opinió".

Ballester s'ha mostrat convençuda que Més País obtindrà representació per Barcelona, ha subratllat la importància de "tenir una força netament verda i feminista al Congrés", i ha insistit en la necessitat d'arribar a acords.

ACORD VERD

Pérez ha recalcat que l'Acord Verd, que ha presentat aquest divendres durant un acte a Barcelona, és el "cor de Més País, ja que afecta de manera transversal a la resta de mesures del programa".

Alguns dels punts més destacats d'aquest acord estan centrats en com preparar les ciutats davant el repte de l'emergència climàtica, com combatre la contaminació en els nuclis urbans i en la rehabilitació energètica.