BARCELONA, 8 nov. (EUROPA PRESS) -
El Gastronomic Forum Barcelona ha tancat la quarta edició amb una assistència de 18.500 professionals i un 20% més d'empreses expositores, informa Fira de Barcelona en un comunicat aquest dimecres.
L'esdeveniment, que s'ha celebrat de dilluns a dimecres al recinte Montjuïc, ha reunit més de 350 empreses del 'foodservice', "incloent al voltant de 200 petits productors".
El codirector de Gastronomic Forum Barcelona, Josep Alcaraz, ha explicat que aquesta edició ha estat "la més gran de la història", després de superar les seves previsions i incrementar les xifres d'expositors i visitants.
El saló ha incidit en "la importància de la biodiversitat en la cuina" mitjançant 120 ponències programades amb uns 200 experts i 55 Estrelles Michelin.
S'hi han presentat "una trentena d'innovacions", com xurros de moniato, croquetes de panettone, cervesa artesana de castanyes i hamburguesa de carxofa 100% vegetal.
El contingut d'aquesta notícia està elaborat en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona