BARCELONA 8 nov. (EUROPA PRESS) -
El Gastronomic Forum Barcelona ha tancat la quarta edició amb una assistncia de 18.500 professionals i un 20% més d'empreses expositores, informa Fira de Barcelona en un comunicat aquest dimecres.
L'esdeveniment, que s'ha celebrat de dilluns a dimecres al recinte Montjuc, ha reunit més de 350 empreses del 'foodservice', "incloent al voltant de 200 petits productors".
El codirector de Gastronomic Forum Barcelona, Josep Alcaraz, ha explicat que aquesta edició ha estat "la més gran de la histria", després de superar les seves previsions i incrementar les xifres d'expositors i visitants.
El saló ha incidit en "la importncia de la biodiversitat en la cuina" mitjanant 120 ponncies programades amb uns 200 experts i 55 Estrelles Michelin.
S'hi han presentat "una trentena d'innovacions", com xurros de moniato, croquetes de panettone, cervesa artesana de castanyes i hamburguesa de carxofa 100% vegetal.
El contingut d'aquesta notícia està elaborat en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona