Publicat 08/11/2023 17:53

El Gastronomic Forum Barcelona tanca la quarta edició amb 18.500 participants

La quarta edició del Gastronomic Forum Barcelona
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA 8 nov. (EUROPA PRESS) -

El Gastronomic Forum Barcelona ha tancat la quarta edició amb una assistncia de 18.500 professionals i un 20% més d'empreses expositores, informa Fira de Barcelona en un comunicat aquest dimecres.

L'esdeveniment, que s'ha celebrat de dilluns a dimecres al recinte Montjuc, ha reunit més de 350 empreses del 'foodservice', "incloent al voltant de 200 petits productors".

El codirector de Gastronomic Forum Barcelona, Josep Alcaraz, ha explicat que aquesta edició ha estat "la més gran de la histria", després de superar les seves previsions i incrementar les xifres d'expositors i visitants.

El saló ha incidit en "la importncia de la biodiversitat en la cuina" mitjanant 120 ponncies programades amb uns 200 experts i 55 Estrelles Michelin.

S'hi han presentat "una trentena d'innovacions", com xurros de moniato, croquetes de panettone, cervesa artesana de castanyes i hamburguesa de carxofa 100% vegetal.

El contingut d'aquesta notícia està elaborat en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona


Barcelona Economies



Contingut elaborat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona






www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés