Publicado 27/06/2023 19:08

Barcelona Global exposa a Collboni les seves prioritats per potenciar el "talent d'impacte"

BARCELONA, 27 juny (EUROPA PRESS) -

Barcelona Global ha exposat a l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, les seves prioritats per potenciar "la ciutat del coneixement i del talent d'impacte" i ha demanat més collaboració públic-privada i lideratge de la societat civil per afrontar els reptes, informa en un comunicat.

Una delegació de l'associació, encapalada per la seva presidenta, Maite Barrera, s'ha reunit aquest dimarts a l'Ajuntament amb Collboni i li ha plantejat les seves prioritats, com "comptar amb un aeroport internacional, imprescindible per atreure inversions i talent internacional, i que respecti l'ecosistema de la zona".

Altres reptes que ha proposat per als propers quatre anys són la descarbonització de la ciutat amb mesures com un augment de les infraestructures de recarrega elctrica; un pacte metropolit i complir amb les inversions en rodalies per descongestionar la mobilitat, i incrementar la construcció d'habitatge assequible.

Així, ha demanat "agilitat" en els projectes estratgics, com els centres d'investigació, eliminar les barreres per al talent i l'atracció d'inversions i projectar internacionalment Barcelona.

Barrera també ha explicat a l'alcalde els projectes que té en marxa l'associació per fer de Barcelona una ciutat atractiva per al talent d'impacte i l'activitat econmica, una "ciutat que ofereixi oportunitats i faci una clara aposta per l'economia del coneixement i la investigació com a motor de creixement".

Amb tot, durant la reunió, Barcelona Global ha demanat compromís per continuar amb la collaboració públic-privada entre l'Ajuntament i la societat civil per atreure nous projectes, esdeveniments internacionals d'impacte econmic, 'hubs' digitals i centres d'investigació.

El contingut d'aquesta notícia està elaborat en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona


Barcelona EconomiesContingut elaborat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona


www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés