Publicado 04/01/2022 11:57

Barcelona Activa selecciona 20 pimes per al seu programa de mentoria d'estratgia empresarial

Archivo - Arxiu - Seu de Barcelona Activa a Barcelona
AJUNTAMENT DE BARCELONA - LAURA SORIANO - Archivo

BARCELONA, 4 gen. (EUROPA PRESS) -

Barcelona Activa ha seleccionat 20 pimes per a la novena edició del programa Barcelona Mentoring Programme, que té com a objectiu oferir un acompanyament personalitzat, ha informat l'Ajuntament aquest dimarts en un comunicat.

L'agncia econmica ha detallat que es tracta d'un "programa d'xit" basat en el mtode Venture Mentoring Service del Massachusetts Institute of Technology (MIT), i Barcelona Activa és una de les 100 entitats a tot el món que l'ha adoptat.

Les 20 pimes que hi participaran aquest any van tenir una facturació total el 2021 de més de 75 milions d'euros i donen feina a més de 400 persones.

El Barcelona Mentoring Programme dura vuit mesos i les mentories es desenvolupen de manera grupal amb tres experts de diferents mbits, que faran "una anlisi exhaustiva" de cada cas.

S'abordaran temes d'estratgia empresarial futura, com la promoció internacional de les empreses, les vendes i l'organització interna, entre d'altres, en un programa que tindr en compte el context actual de pandmia i les variables de cada mercat, i prioritzar la reducció d'efectes adversos.

53 MENTORS

En aquesta edició hi participaran 53 mentors, amb la incorporació de nou persones noves, en una xarxa que, des del comenament d'aquest programa, consta de 100 experts que han acompanyat i assessorat empreses.

La finalitat d'aquest programa és fomentar l'acceleració de les pimes i, alhora, reforar el teixit empresarial de la ciutat i l'ocupació, amb la creació de nous llocs de feina de qualitat.

Barcelona Activa també compta amb projectes de mentoria adreats a dones executives i emprenedores a través del programa 'Lidera', i altres mentories destinades a les start-ups incubades als equipaments del districte tecnolgic 22@: Glries, Almogvers i Media-TIC.

El contingut d'aquesta notícia està elaborat en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona


Barcelona EconomiesContingut elaborat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona


www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2023 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés