Publicado 30/11/2023 18:21

Barcelona Activa ha contractat 644 persones el 2023 mitjançant plans ocupacionals

Jornada d'Inserció al Parc Tecnològic de Barcelona Activa
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

El 50% dels usuaris el 2022 va trobar feina sis mesos després d'acabar el programa

BARCELONA, 30 nov. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, ha contractat 644 persones en atur (especialment de llarga durada i en risc de vulnerabilitat) el 2023 mitjançant els Projectes Integrals amb Contractació, informa aquest dijous en un comunicat.

Aquests projectes, amb una inversió de 10 milions, són plans ocupacionals que incorporen un contracte laboral, formació i tutorització, i accés a contractes laborals d'entre 6 i 12 anys, principalment en equipaments municipals.

De les 644 persones contractades, un 52% han estat dones i un 78% més grans de 40 anys, i treballen en tasques de neteja, desinfecció d'equipaments municipals, jardineria, pintura i participació en projectes socials, turisme, comerç o digitalització.

JORNADA D'INSERCIÓ

Aquest dijous s'ha celebrat una Jornada d'Inserció al Parc Tecnològic de Barcelona Activa, on també ha tingut lloc un esdeveniment de reclutament i 'networking' entre empreses i persones que han participat en aquest programa amb l'objectiu d'acostar-les al mercat de treball.

La regidora de Promoció Econòmica i presidenta de Barcelona Activa, Raquel Gil, ha destacat que "aquesta jornada d'inserció és un agraïment a les persones que han confiat i han participat dels programes municipals de contractació", i n'ha reivindicat la tasca per millorar l'ocupació de la ciutat.

També ha declarat que ha de ser una "porta d'accés al mercat de treball ordinari", ja que el 50% dels usuaris el 2022 han trobat feina durant els sis mesos posteriors a la finalització del programa.

El contingut d'aquesta notícia està elaborat en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona


Barcelona EconomiesContingut elaborat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona


www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés