Actualitzat 22/10/2015 16:33 CET

COMUNICAT: UIC Barcelona i la Universitat César Vallejo estrenyen llaços a favor de la cooperació acadèmica i científica

Les dues universitats han firmat un conveni que s'aplicarà inicialment a l'àrea de Dret, però que es podrà estendre més endavant a altres facultats.

Barcelona, 14 de setembre de 2015 - El rector de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i el rector de la Universitat César Vallejo (Perú) han signat un conveni de cooperació acadèmica, científica i cultural entre totes dues universitats. El conveni s'aplicarà inicialment a l'àrea de Dret, però es podrà estendre més endavant a altres facultats.

Amb la signatura d'aquest conveni, totes dues universitats obren la via per col·laborar en activitats conjuntes de recerca i intercanvi de professors, investigadors i estudiants per dur a terme projectes comuns en els camps de col·laboració que s'estableixin.

El rector de la Universitat César Vallejo, el Dr. Francisco Miró-Quesada, ha destacat especialment que el conveni "permetrà i possibilitarà experiències enriquidores per a docents i alumnes d'ambdues universitats".

Després de la signatura del conveni, el Dr. Miró-Quesada ha impartit una conferència titulada "Democràcia directa a l'Amèrica Llatina, una anàlisi comparada" als alumnes de la Facultat de Dret de UIC Barcelona.

Sobre UIC Barcelona.

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) va néixer l'any 1997 amb l'objectiu d'oferir una formació universitària integral de qualitat i promoure la recerca per servir a la societat. Lligada al món empresarial i amb un marcat caràcter internacional, imparteix 13 graus, 7 dobles graus i prop de 60 programes de postgrau a dos campus situats a Barcelona i Sant Cugat.

Sobre la Universidad César Vallejo.

La Universidad César Vallejo (UCV) forma part del consorci d'universitats més gran del Perú (UCV-USS-AUTÓNOMA), es va fundar l'any 1991 a Trujillo com una alternativa per els joves d'aquesta ciutat que demanaven una educació de qualitat, per transformar el seu entorn. Es així que la UCV compleix amb aquesta expectativa, s'estén per tot el país i actualment compta amb 11 seus. Aquesta casa d'estudis ofereix 20 carreres professionals i 22 programes de postgrau a tots els seus campus, caracteritzant-se per promoure l'esperit emprenedor dels peruans, les iniciatives de negoci, recerca e innovació, sobre la base d'una formació acadèmica sòlida, que compleix amb els estàndards de qualitat que demana el mercat internacional.

Més informació

Nuria Meseguer.

Responsable de comunicació de la Facultat de Dret.

UIC Barcelona.

93 254 18 00.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2022 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés