Publicat 17/02/2016 18:03CET

COMUNICAT: Operaciones Franjo, immobiliària de Barberà del Vallés, Primer Premi Nacional de Vendes 2015

- El passat exercici va vendre 80 immobles per un valor superior als 12,1 milions d'euros, gràcies a la metodologia de l'escola de negocis immobiliaris del Club Noteges.

- Maite Salgado, comercial d'aquesta immobiliària, és també guardonada amb el Primer Premi Nacional de Vendes per Agent, pels 44 immobles venuts del total de 80 de l'empresa.

Barberà del Vallès (Barcelona), 15 de febrer de 2016.- Operaciones Franjo, immobiliària de Barberà del Vallés (Barcelona), s'ha alçat amb el Primer Premi Nacional de Vendes 2015, després de comercialitzar un total de 80 immobles de particulars per un valor de 12.152.920 euros. La seva comercial Maite Salgado s'ha alçat també amb el Primer Premi Nacional de Vendes per Agent, pels seus 44 habitatges venuts.

Els premis, concedits per l'escola de negocis immobiliaris Club Noteges, són els més reconeguts del sector nacional en congregar un total de 142 empreses associades i més de 644 agents immobiliaris.

Segons el director gerent d'Operaciones Franjo, Francisco Navarro, aquestes dades mostren que "el sector s'està consolidant, que els preus han tocat fons i que hi ha una lleugera recuperació".

No obstant això i "tot i els reiterats anuncis dels mitjans de comunicació que els preus dels immobles apugen", els preus "segueixen estables i aquelles finques que realment tenen algun encant són les úniques que han incrementat lleugerament el seu valor".

El responsable d'Operaciones Franjo indica que, en analitzar les dades disponibles dels immobles de la zona, podem assegurar que "la demanda s'ha incrementat i que els preus van pujar durant el passat exercici entre un 4 i un 5%". "No obstant", assegura, "aquest augment s'ha produït des dels preus reals de venda i no des dels de mercat".

"Encara existeix una escletxa important entre ambdós i la tasca pedagògica que cal realitzar amb els venedors perquè entenguin que aquesta conjuntura és important". "Afortunadament, el suport i la formació constant que proporciona el Club Noteges ens ajuda a fer front amb èxit a aquestes negociacions".

"Tot i la negativa conjuntura econòmica, que ha provocat la desaparició del 87% del sector, treballar amb el suport del Club Noteges i desenvolupar la seva metodologia ens ha permès, a una empresa familiar com la meva, vendre 80 immobles per un valor superior als 12,1 milions d'euros el 2015", conclou.

Els 3.521 immobles venuts pel Club Noteges l'any passat per més de 446 milions d'euros, els converteixen en una de les principals forces de venda del país.

El Club Noteges, escola de negocis immobiliaris creada el 2005 per en José Luis Jimeno, va concedir aquests premis durant la UNEN16 (Universitat de l'Èxit Noteges), convenció anual on es donen cita tots els associats durant dues jornades de formació i convivència amb ponents de primer nivell.

Pel Conseller Delegat de Noteges, José Luis Jimeno, "la nostra metodologia combinada amb la constància personal de cada associat, són les responsables de l'èxit de la nostra organització que ha venut més de 27.000 immobles en els vuit anys que portem de crisis".

Actualment gestiona una cartera superior als 40.000 immobles i 107.000 compradors, el que representa el 40% de la demanda espanyola. Club Noteges agrupa un total de 644 agents immobiliaris en 142 empreses associades amb 170 oficines repartides per tota Espanya, i amb presència a l'Argentina, Colòmbia, Mèxic i Panamà.

Una combinació d'alta tecnologia immobiliària, formació constant, una metodologia clara i adaptada a la realitat del mercat i un departament de mentoring que s'encarrega de supervisar l'evolució dels equips comercials, són la combinació perfecta per produir els resultats d'alt rendiment que des de fa anys venen produint.

Contacte de Premsa:.

Arancha Ruiz.

600 905 482 / 954 924 937.

aruiz@europapress.es.

Raquel Nieto.

656 968 795.

raquelnieto@europapress.es.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2022 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés