Publicat 25/11/2015 11:20CET

COMUNICAT: Els catalans podran passar una "ITV de Felicitat" gratis amb assessorament professional

Inauguració Seminari
IEPP

Des del dilluns 23 fins al diumenge 29 de novembre pròxims, tots els catalans podran passar una "ITV de Felicitat" gratis, en català o castellà, amb psicòlegs professionals i especialitzats de l'Institut Europeu de Psicologia Positiva (iepp.es) de Catalunya. Es tracta d'una revisió que podran fer en privat i amb caràcter confidencial.

Tot ésser humà té com a objectiu ser feliç. Per què no fer, doncs, un seguiment dels nivells de benestar personal de forma temporal?

Amb els resultats, els particulars podran avaluar el seu grau de Felicitat; saber quins són els seus "punts forts", les seves qualitats i fortaleses, i conèixer aquells altres aspectes de la seva personalitat sobre els quals haurien de treballar per corregir-los, potenciar-los o aprofitar-los millor.

L'objectiu és aconseguir que els ciutadans de Catalunya "passin la ITV de la Felicitat" i puguin millorar el benestar i la salut emocional amb assessorament professional i completament gratis.

En què consisteix la "ITV de Felicitat"?

Es tracta d'una "ITV completa" de benestar personal, una revisió a fons.

- Es comença realitzant un test per poder avaluar el nivell de benestar.

- A continuació es comptarà amb una sessió privada i individual amb un dels psicòlegs professionals de l'IEPP, tots ells experts de prestigi internacional en Psicologia Positiva.

- En finalitzar s'aportarà als interessats tres claus personalitzades i exclusives per a ells, perquè puguin potenciar la felicitat.

La revisió de benestar serveix perquè cada particular que assisteixi i a la "ITV de Felicitat" pugui descobrir com pot començar a potenciar aquesta felicitat personal. No cal que pateixi cap tipus de problema: només cal voler millorar la seva satisfacció general amb la vida.

Resultats espectaculars.

Els mètodes de l'Institut Europeu de Psicologia Positiva a Catalunya són innovadors i punters, estan avalats científicament per les més prestigioses entitats oficials i privades, espanyoles i internacionals, i la seva eficàcia queda demostrada per les millores obtingudes al llarg de 2014: un 75% en les formacions d'expert en Psicologia Positiva; un 61% en el Gimnàs Psicològic; un 46% en teràpia; un 52% en el programa Benestar 10 i un 73% en coaching, entre d'altres resultats.

On inscriure's?

És imprescindible demanar cita prèvia trucant per telèfon al 93 013 01 42 o al 600 33 17 32, o bé escrivint un correu electrònic a barcelona@iepp.es. La durada de la sessió serà d'uns 35-40 minuts.

Dates de la ITV de la Felicitat: del dilluns 23 al dissabte 28 novembre 2015.

Carlos Matías / Mv.: 619 020 816 / carlos@iepp.es.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2022 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés