Actualitzat 28/07/2015 18:13 CET

COMUNICAT: Clouding.cat: Un nou concepte de Servidors Cloud

Després de més de deu anys d'experiència en el negoci del Hosting i després de dos anys forjant aquest nou projecte, per fi neix Cloudi.ng. Un nou concepte de Servidors Cloud de l'empresa SiliconHosting, creada per qui coneix els detalls del negoci i les necessitats del client, per qui pot aportar noves idees i noves solucions.

Arriba Cloudi.ng per adaptar-se al teu negoci a Internet

Després de més de deu anys d'experiència en el negoci del Hosting i després de dos anys forjant aquest nou projecte, per fi neix Clouding.cat.

Un nou concepte de Servidors Cloud de l'empresaSiliconHosting, creada per qui coneix els detalls del negoci i les necessitats del client, per qui pot aportar noves idees i noves solucions.

Diferències fonamentals.

Els creadors de Cloudi.ng van identificar tres necessitats fonamentals dels seus clients: potència, estabilitat i sobretot, flexibilitat i capacitat d'adaptació als seus projectes.

Fins ara, canviar d'un servidor petit a un de més gran, o a l'inrevés, suposava cancel·lar el servei i contractar un altre de nou. A partir d'ara ja no.

Amb l'oferta de Cloudi.ng pots modificar les característiques del teu servidor des del panell de control de forma senzilla i immediata. A més, gràcies a les seves eines de gestió remota, aquests canvis es poden fer des de qualsevol part del món i en qualsevol moment.

Un servei tan diferent, mereix una facturació a l'altura. Així Cloudi.ng innova també, amb tarifes per hores i no per mesos, adaptant-se als canvis que necessitin els seus clients.

La potència sota el teu control.

Tot servei de qualitat necessita potència. Per aquest motiu Cloudi.ng s'alia amb les millors marques, utilitzant processadors Intel Xeon i una xarxa Cisco de 20Gbps.

Sumats a un innovador sistema d'emmagatzematge distribuït, una tecnologia de virtualització basada en KVM, 3 nivells de memòria cau en RAM i discos SSD Enterprise, es posicionen com una de les millors ofertes del mercat.

Estabilitat per a l'èxit.

Diuen que de res serveix la potència sense control. I en Cloudi.ng estan d'acord. Per proporcionar una estabilitat de bandera, monitoritzem contínuament tots els paràmetres de la plataforma, avançant-se als problemes que puguin sorgir.

Així, el seu servei de Cloud Hosting crea tres còpies de tots els servidors allotjats en la seva plataforma, sent aquesta capaç de recuperar-se automàticament en cas de produir una fallada, ja que tota la informació està redundada.

Propers com el primer dia.

Base també de la seva filosofia és estar a prop quan els necessitis. El seu suport és completament intern i sempre podràs comptar amb un servei Suport Premium per a casos de major complexitat.

Al costat d'ells, donant suport, hi ha la comunitat d'experts usuaris d'Internet. Fòrums i xats on trobar les respostes d'altres clients coneixedors del mercat tecnològic.

Estem davant d'una nova forma d'entendre el Hosting de Servidors Cloud. Perfecta per als que volen disposar d'una plataforma perquè els seus projectes triomfin a la xarxa.

Més informació a Clouding.cat.

Datos de contacto:.

Xavier Trilla.

93 280 12 06.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2022 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés