Publicat 09/05/2016 18:30CET

COMUNICADO: Arriba a Barcelona EL VIATGE DE LES RIALLES

Barcelona, 9 de maig de 2016.- Cruïlla presenta El viatge de les Rialles, un acte que tindrà lloc el proper dijous 12 de maig al Consorci de l’Auditori i l’Orquestra de Barcelona i que està dirigit a mestres d’Educació Infantil, que podran participar en una experiència única i irrepetible els protagonistes de la qual seran, a més dels grans reptes per a aquesta etapa, la música i les rialles.

    Els mestres podran conèixer, de la mà de Rafael Bisquerra, un dels principals referents acadèmics en el món de l’educació emocional, quins són actualment els principals reptes de l’etapa d’Infantil i com afrontar-los durant el seu dia a dia. A més, viuran una experiència única gràcies a la intervenció del compositor i pianista Jerónimo Maesso, amb qui crearan La Rialla més gran del món.

    El viatge d’una RIALLA s’emmarca dins la nova proposta educativa de Cruïlla dirigida a aquesta etapa formativa, Rialles, i recorrerà diverses ciutats de l’estat. Aquest nou Projecte ofereix als mestres d’Infantil recursos innovadors per tal de treballar la gestió de les emocions dels seus alumnes, la creativitat i la individualitat, així com la seva capacitat de relació i interacció per poder conviure en societat.

    Rafael Bisquerra és doctor en Ciències de l’Educació, llicenciat en Pedagogia i en Psicologia i catedràtic d’Orientació Psicopedagògica a la Universitat de Barcelona. A més, és director del Màster en Educació Emocional i Benestar, del Màster en Intel·ligència Emocional en les Organitzacions i fundador i primer director del GROP (Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica). La seva línia d’investigació es centra avui en l’educació emocional, sobre la qual treballa des de mitjans dels anys noranta. Ha impartit docència sobre mètodes d’investigació, estadística aplicada, orientació psicopedagògica i educació emocional.

Data: 12 de maig

Hora: de 18 a 20h

Lloc: Consorci de lAuditori i lOrquestra (Carrer de Lepant 150, 08013 Barcelona)

Programa de lacte:

Primera part. Ponent: Rafael Bisquerra

Segona part. Intervenció del compositor i pianista Jerónimo Maesso

Pots consultar tot el Projecte Rialles a http://www.rialles.cruilla.cat/

Més informació

Comunicació Cruïlla

Carolina Palau - 600 906 16

carolina.palau@cruilla.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2022 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés