Publicado 25/4/2019 17:55:22 +02:00CET

Zoo, Elctrica Dharma i Pupilles seran els caps de cartell de l'Aquelarre de Cervera 2019

Les bandes de Ponent La Terrasseta de Preixens, Koers, Lasta Sanco, Pastorets Rock i Her Majesty també formen part del cartell musical

ACN

Cervera.-L'Aquelarre de Cervera ha donat a conixer aquest dijous la programació musical de la 42a edició de la festa del foc i la música de les terres de Ponent, amb un cartell que aposta per grans noms de la fusió festiva d'arreu dels Pasos Catalans i que posa de manifest el bon moment que passa l'estil a terres lleidatanes. Els valencians Zoo i Pupilles, els lleidatans La Terrasseta de Preixens, Koers i Pastorets Rock i la llegendria Companyia Elctrica Dharma per segon any consecutiu, són els caps de cartell d'una programació que es podr veure en directe del 30 d'agost a l'1 de setembre. Tots els concerts seran gratuts i tindran lloc en emplaaments tradicionals de la festa com la plaa Major, la plaa de Cal Racó i la plaa Pius XII.

L'Aquelarre de Cervera aposta per continuar aportant una identitat prpia a la programació musical. Divendres el cartell el protagonitzaran La Terrasseta de Preixens, Pupilles i DJ's Pdetas. Pel que fa a la nit de dissabte, hi actuaran Zoo, Koers, la Companyia Elctrica Dharma, Lasta Sanco, Pastorets Rock i Her Majesty.La Companyia Electrica Dharma tornar a actuar a l'Aquelarre per segon any consecutiu grcies a la unió perfecta amb la seva proposta artística que també combina arrel tradicional amb festa popular i foc. L'Aquelarre ampliar la seva oferta d'activitats perqu la ciutat de Cervera és la Capital de la Cultura Catalana 2019, cosa que implicar la fusió dels dos esdeveniments.