Publicado 21/8/2019 18:39:38 +02:00CET

Wilco Johnson, The Mani-Las, Deltonos o Eric Montefusco, entre les propostes del Festival Altaveu 2019

Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

Durant els tres dies del certamen s'organitzaran propostes paral·leles com una fira de discos i llibres musicals, talers i activitats familiars

ACN

Sant Boi de Llobregat.-Entre el 6 i el 8 de setembre Sant Boi acollirà una nova edició, la 31a, del Festival Altaveu. Amb la veu com a element central, ja sigui com a instrument o com altaveu per expressar idees, enguany el certamen proposa una programació amb noms com Wilco Johnson, The Mani-Las, Deltonos, Eric Montefusco, John Paul Keith o Delgres. Una programació singular que els organitzadors defensen "en un panorama saturat de festivals". A més, els assistents gaudiran de nombroses propostes paral·leles com ara un fira de discos i llibres de música; tallers diversos, entre ells un de disseny de portades de discos; xerrades; projeccions i activitats familiars.

Com en les anteriors edicions, l'Altaveu reservarà un espai dedicat al concurs de bandes emergents. La plaça de l'Ajuntament serà l'escenari per on passaran els artistes seleccionats d'entre més d'un centenar de propostes. Premis AltaveuI com cada any, el festival es completarà amb una edició més dels Premis Altaveu de la música catalana. El dia 5 de setembre, just abans d’inaugurar el festival, tindrà lloc l’acte de lliurament dels guardons pel reconeixement dels artistes, entitats i iniciatives que, d’una manera destacada, han enriquit la música produïda a Catalunya durant els darrers dotze mesos.

el més llegit

 1. 1

  Tres detinguts per vendre marihuana a tota Europa des de Sant Quirze (Barcelona)

 2. 2

  Moren un jove de 20 anys i una noia de 24 en precipitar-se des d'un balcó a Lleida

 3. 3

  Treballen en l'extinció d'un foc en una empresa a Sant Fruitós de Bages (Barcelona)

 4. 4

  Mor una persona atropellada per un tren de mercaderies entre Torredembarra i Tarragona

 5. 5

  Detingut a Badalona (Barcelona) un home fugit de Polònia des del 2004 per narcotràfic