Publicado 10/7/2019 18:48:59 +02:00CET

Vueling diu que el tràfic aeri al Prat serà "millor aquest any" però avisa que no pot "controlar" les vagues a Marsella

Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

L'aerolínia atribueix la millora a la "bona cooperació" amb les institucions de l'Estat i a l'ajuda tant del govern català com de l'espanyol

ACN

Brussel·les.-International Airlines Group, que agrupa Vueling i Ibèria, creu que el tràfic aeri a l'aeroport del Prat serà "millor aquest any" gràcies a la "bona cooperació" amb les institucions de l'estat espanyol. El seu conseller delegat, Willie Walsh, ha afirmat en una roda de premsa a Brussel·les que "la situació està millorant", però que no poden "controlar" les vagues de controladors a Marsella, que podrien causar retards aquest estiu. "És escandalós", ha dit. El conseller delegat de Ryanair, Michael O'Leary també ha defensat que la situació a Barcelona aquest any és "materialment millor", però l'ha atribuït també a la disminució de vagues a Marsella durant el darrer any. "Encara no és un nivell acceptable", ha admès. Walsh ha remarcat que tant el govern català com l'espanyol han ajudat a "facilitar" el treball amb l'aeroport de Barcelona i els controladors.

"Tothom està treballant per beneficiar els consumidors", ha insistit el responsable d'IAG.Mentre Walsh ha criticat al govern francès per "fallar en les seves obligacions" davant les vagues a Marsella, O'Leary, ha dit que mereix "crèdit per la feina que han fet".