Publicado 23/5/2019 11:19:06 +02:00CET

Viladecans decreta un dia de dol per la mort de Janet Jumillas

La dona, veïna del municipi, va desaparèixer el 13 de març a Cornellà i van localitzar el seu cadàver aquest dimarts al Prat

ACN

Viladecans.-L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ha decretat un dia de dol oficial al municipi per la mort de Janet Jumillas, la veïna de 39 anys desapareguda el 13 de març a Cornellà de Llobregat i trobada morta aquest dimarts en un descampat del Prat. El consistori ha pres aquesta decisió poc després que els Mossos d’Esquadra hagin confirmat la identitat del cadàver localitzat al Prat. El dia de dol començarà oficialment a les 12 h d’aquest dijous i acabarà a les 12 h de demà divendres, moment en què l’ajuntament ha convocat un minut de silenci davant la Casa de la Vila. Ahir al vespre, més de 200 veïns de Viladecans ja van omplir la plaça de davant l’ajuntament per recordar Jumillas amb una concentració silenciosa.

Durant l’acte del vespre, que va sumar amics i coneguts, la família va demanar “respecte” vers la investigació i es va mostrar esperançada amb què la causa fes un gir a favor de l’aparició de la dona amb vida.Mentrestant, un home de 32 anys veí de Cornellà està empresonat de forma preventiva com a presumpte autor de la mort de Jumillas. Els Mossos d’Esquadra van trobar diverses proves que l’incriminen de forma directa. La investigació també assenyala un segon home, de 23 anys i veí del Prat, que és en llibertat amb càrrecs per un delicte d’encobriment.