Publicado 17/1/2019 10:52:02 +01:00CET

Vens de les urbanitzacions de Vidreres repliquen a lempresa daigües que no tenen por a querelles

L'Associació de les Persones Consumidores de la Selva culpa a l'alcalde de "victimisme" i lamenta que no respongués a les preguntes de l'acusació

ACN

Vidreres.-Els vens de les urbanitzacions de Vidreres (Selva) que van que va querellar-se contra l'alcalde i l'empresa d'aigües ha assegurat que no tenen "por" a querelles. Aquest comunicat enviat per l'Associació de les Persones Consumidores de la Selva (ACPS) arriba després que l'empresa Rec Madral anunciés la voluntat de presentar una querella contra els membres de l'entitat. De fet, aquest dilluns hi va haver una vista oral en qu l'empresari Carles Mallart i l'alcalde de Vidreres, Jordi Camps, van haver de declarar sobre presumptes irregularitats en la gestió de l'aigua. Precisament sobre les declaracions de l'alcalde, l'entitat ha acusat de "victimisme" l'actitud de Jordi Camps. A més, han lamentat que aquest no respongués a les preguntes de l'acusació.

De fet, l'entitat ha afirmat en un comunicat que no entenen "perqu té por a contestar" les preguntes del seu advocat, "sobretot quan va anunciant que tot el que est fent és amb total transparncia i legalment assessorat". Per aix consideren que és fals que hi hagi una persecució política.En aquesta línia els vens també han recordat que al llarg dels dos anys d'investigacions policials, han anat demanant certificacions a l'Ajuntament per aclarir el problema i "sempre s'ha negat a respondre".Per aix des de l'entitat han assegurat que estan "molt tranquils" i que amb el procés judicial no demanen cap compensació, sinó que "es saldin els deutes milionaris amb la hisenda pública, l'Agncia Catalana de l'Aigua i el poble de Vidreres".Per altra banda, l'APCS també ha mostrat la seva sorpresa davant de l'absncia de la fiscalia durant la vista oral d'aquest dilluns. Els seus membres reclamen la seva implicació per "la gravetat dels delictes investigats" i també "la importncia de l'assumpte".De fet, l'entitat ha afirmat en un comunicat que no entenen "perqu té por a contestar" les preguntes del seu advocat, "sobretot quan va anunciant que tot el que est fent és amb total transparncia i legalment assessorat". Per aix consideren que és fals que hi hagi una persecució política.En aquesta línia els vens també han recordat que al llarg dels dos anys d'investigacions policials, han anat demanant certificacions a l'Ajuntament per aclarir el problema i "sempre s'ha negat a respondre".Per altra banda, l'APCS també ha mostrat la seva sorpresa davant de l'absncia de la fiscalia durant la vista oral d'aquest dilluns. Els seus membres reclamen la seva implicació per "la gravetat dels delictes investigats" i també "la importncia de l'assumpte".

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- Els CAP de Badalona (Barcelona) obriran durant els festius de Setmana Santa

 2. 2

  AMP.- Coronavirus.- Mor l'expresident del Port de Barcelona Joaquim Tosas

 3. 3

  Grup Sagardi repartirà 5.000 menjars diaris a persones majors de Barcelona

 4. 4

  AMP.- Coronavirus.- Granollers (Barcelona) adapta un pavelló perquè persones sensellar passin el confinament

 5. 5

  Badalona (Barcelona) incorpora dron per detectar infraccions del confinament