Publicado 13/3/2019 17:58:37 +01:00CET

Valls diu que el sector hoteler és una "font de riquesa imprescindible" davant els "prejudicis contra el turisme" de Colau

Agencia Catalana de Noticias
ACN

El candidat a l'alcaldia fa una crida a "recuperar l'atractiu de Barcelona" per convertir-la en "la gran capital europea del Mediterrani"

ACN

Barcelona.-El candidat a l'alcaldia de Barcelona per la plataforma VallsBCN2019, Manuel Valls, ha defensat aquest dimecres en una reunió amb el Gremi d'Hotels que aquest és un sector "clau" i una "font de riquesa imprescindible" per a la ciutat. Valls ha criticat el "prejudicis contra el turisme" de l'actual govern municipal i ha remarcat que és necessari "recuperar l'atractiu de Barcelona perqu la gent hi vulgui viure i desenvolupar-se professionalment". Segons el candidat a l'alcaldia, és necessari que Barcelona recuperi "l'esperit obert, acollidor i cosmopolita" per convertir-se en "la gran capital europea del Mediterrani".

Valls, per, també ha assenyalat la necessitat de professionalitzar el sector hoteler i turístic, així com de potenciar la collaboració entre el sector públic i el privat. "Fa falta avanar en una gestió de qualitat i una distribució més intelligent dels fluxos turístics", ha apuntat. De la mateixa manera, el candidat a l'alcaldia ha subratllat la necessitat de "mantenir grans esdeveniments" a la ciutat, com per exemple el Mobile World Congress, així com "projectes ambiciosos" com l'Hotel Four Seasons, ja que ha indicat que generen "milers de llocs de treball".

el més llegit

 1. 1

  Agents de paisà controlaran l'ús de la mascareta a Terrassa (Barcelona)

 2. 2

  Mollet del Vallès (Barcelona) farà més PCR a contactes de positius aquesta setmana

 3. 3

  La Generalitat farà cribajes massius de Covid-19 en dos barris de Barcelona

 4. 4

  Apartaments turístics de Girona impulsen una campanya a TikTok per recuperar visitants

 5. 5

  Un detingut a Llagostera (Girona) per vendre un propulsor submarí robat a Bombers