Publicado 23/2/2019 17:46:02 +01:00CET

UPyD se suma a la plataforma de Valls per l'alcaldia de Barcelona

Cristiano Brown dona suport a l'exministre francs perqu considera que "és l'únic que pot garantir que Barcelona torni a ser el motor de Catalunya, Espanya i Europa"

ACN

Barcelona .-El consell de direcció d'UPyD ha acordat sumar-se a la plataforma electoral que lidera l'exministre francs i candidat a l'alcaldia de Barcelona Manuel Valls, per les eleccions municipals. Així ho ha detallat aquest dissabte a través de les xarxes socials el portaveu nacional de la formació, Cristiano Brown, que considera que "pel seu pragmatisme, moderació i trajectria política és l'únic que pot liderar aquesta transformació i garantir que Barcelona torni a ser el motor de Catalunya, Espanya i Europa". "Davant la política municipal del sectarisme i de l'enfrontament exercida per Ada Colau, Valls encarna el projecte cosmopolita, obert i transformador que necessita Barcelona", ha afirmat.

Cristiano Brown ha garantit a Manuel Valls que la seva formació li donar tot el seu "treball i collaboració per tornar Barcelona al centre dels ciutadans i dels seus problemes".