Publicado 11/3/2019 17:42:45 +01:00CET

Uns 650 agents dels Mossos de Ponent participen en jornades de coordinació amb altres serveis d'emergncia

Agencia Catalana de Noticias
ACN

L'activitat pretén millorar la competncia professional dels agents i reforar la coordinació i coneixena amb Bombers i el SEM

ACN

Lleida.-Els Mossos d'Esquadra han organitzat a la Regió Policial de Ponent una srie jornades de coordinació amb els Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergncies Mdiques (SEM), per posar en comú les actuacions en incendis urbans, les diferents metodologies de treball i les necessitats de cadascun dels servei que treballen en aquestes emergncies. L'objectiu de l'activitat era reforar la coordinació i coneixena entre els diferents serveis d'emergncies per millorar la competncia professional dels agents policials. En total, s'han realitzat una quinzena de jornades a les quals han assistit més de 650 agents de mossos. La darrera es va celebrar la setmana passada.

Durant les jornades, els Bombers de la Generalitat van exposar les característiques dels incendis urbans, la seva metodologia de treball i les necessitats envers la resta de serveis. Per la seva banda, treballadors del SEM van explicar les actuacions que porta a terme aquest servei en incidents amb víctimes i van detallar l'ús del desfibrillador extern automtic (DEA) i la reanimació cardiopulmonar.