Publicado 17/9/2020 12:35:18 +02:00CET

Unes 350 persones han assistit a la Casa Museu Verdaguer aquest estiu

Una de les rutes literàries celebrades aquest estiu a Folgueroles. Imatge publicada el 14 de setembre del 2020. (Horitzontal)
Una de les rutes literàries celebrades aquest estiu a Folgueroles. Imatge publicada el 14 de setembre del 2020. (Horitzontal) - Cedida a l’ACN per la Fundació Jacint Verdaguer (A

La represa de l'activitat presencial ha suposat un increment de visitants

ACN

Folgueroles.-Més de 350 persones han visitat la Casa Museu Verdaguer, a Folgueroles, al llarg d'aquest estiu. Tot i que, a causa de la pandèmia, les visites s'han limitat a un màxim de sis persones, des de la Fundació Jacint Verdaguer fan un balanç positiu de la campanya, amb uns números superiors als estius anteriors. També subratllen la bona convocatòria de les 11 rutes literàries que s'han organitzat pels llocs 'verdaguerians' de Folgueroles i en grups reduïts, amb més de 70 participants.

Fora de la Casa Museu, la Fundació s'ha sumat al projecte MESART Folgueroles, una iniciativa de l'Ajuntament de Folgueroles que durant el mes de juliol va aplegar 13 artistes 'quilòmetre 0' en cinc espectacles multidisciplinaris als jardins de Can Dachs.Ampliació del fonsLa Casa Museu Verdaguer ha rebut, aquest estiu, la donació de més 450 peces relacionades amb Jacint Verdaguer, la major part llibres, del col·leccionista Joan Lluís Madrenas. A més, ha rebut la cessió d'una Atlàntida de 1878 signada pel mateix Jacint Verdaguer.

Contador