Publicado 17/9/2020 11:20:10 +02:00CET

UGT critica que TMB augmenta "el risc de contagi" obrint "sense consens" la part davantera dels autobusos

El sindicat no descarta demandar l'empresa per "danys i perjudicis" als treballadors si hi ha contagis de covid-19

ACN

Barcelona.-El sindicat UGT ha criticat aquest dilluns que TMB està "obligant, sense consens, a obrir la part davantera dels autobusos, augmentant el risc de contagi" dels conductors. En un comunicat, UGT diu que malgrat que hi hagi mampares, amb l'obertura de les portes del davant no es pot mantenir la distància de seguretat entre el conductor i el passatge. Segons el sindicat, la mesura s'ha pres sense el consentiment del comitè de seguretat i salut. Per això, UGT no descarta prendre "les mesures jurídiques necessàries", inclosa una possible demanda per danys i perjudicis contra TMB, si hi ha contagis de covid-19 entre els conductors en el seu lloc de feina.

D'altra banda, el sindicat lamenta que el comitè d'empresa de TMB ha demanat des de fa quatre mesos que es prengui la temperatura a la plantilla en el moment d'entrar la feina per augmentar la seguretat i prevenir contagis. Per ara, però, no es pren la temperatura als treballadors.

Contador

el més llegit

 1. 1

  Unes 300 persones fan una cadena humana a Tarragona per denunciar que les mesures sanitàries a l'aula són "insuficients"

 2. 2

  Un treballador de Saint-Gobain: "Tenim poques esperances d'arribar a un acord, l'empresa ens està enganyant i humiliant"

 3. 3

  Un operatiu policial als barris de Rocafonda, El Palau i Cerdanyola de Mataró finalitza amb 81 persones identificades

 4. 4

  Una embarcació ecològica recorre de Portbou a Blanes per recollir microplàstics al mar

 5. 5

  Instal·len a Mataró una llamborda en record de l'exministre anarquista Joan Peiró davant de l'última casa on va viure