Publicado 17/9/2020 11:48:46 +02:00CET

La UdG comença un curs "híbrid" presencial i virtual i amb classes amb un màxim de 30 alumnes

Pla obert d'una alumna capturant un codi QR amb el mòbil per registrar la seva assistència a l'aula a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials el 14 de setembre de 2020 (Horitzontal)
Pla obert d'una alumna capturant un codi QR amb el mòbil per registrar la seva assistència a l'aula a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials el 14 de setembre de 2020 (Horitzontal) - Aleix Freixas (ACN)

Revisió mèdica al professorat per determinar si poden impartir docència "amb normalitat" o si són grup de risc

ACN

Girona.-La UdG ha començat avui un curs "híbrid" que combina l'activitat presencial amb la virtual. El rector, Quim Salvi, ha explicat que, seguint les restriccions per evitar contagis de covid-19, han dissenyat un curs amb grups estables amb un màxim de 30 alumnes per aula, minimitzant els moviments dins les facultats i reforçant les mesures de protecció. Els universitaris no aniran cada dia a classe per reduir el nombre d'estudiants als edificis. Així, alguns dies tindran educació presencials i els altres seguiran el curs pel campus virtual. El miler de professors de la UdG se sotmeten a una revisió mèdica per establir si poden impartir docència en persona o si, per contra, són grup de risc i han de fer tota la matèria de manera telemàtica.


Contador