Tres camions bolquen dins d'un ferri de Balearia entre Barcelona i Ciutadella per la mala mar sense causar ferits

Publicado 11/9/2019 17:48:47CET

La companyia va desviar el vaixell cap a Palma i treballa per retirar tots els vehicles de l'interior del vaixell 'Hypatia de Alejandría'

ACN

Barcelona.-Tres camions que es trobaven a la coberta principal del buc 'Hypatia de Alejandría' de Balearia que cobreix el trajecte Barcelona-Alcúdia-Ciutadella han bolcat aquesta passada nit com a conseqüència de la mala mar de les darreres hores, segons ha informat la naviliera, que ha afegit que la incidència no ha causat danys personals ni materials en l'estructura del ferri. A més, les fortes onades han provocat el desplaçament de diversos tràilers. La companyia ha optat per desviar el vaixell -on hi viatjaven 253 passatgers, 75 turismes i 77 camions- cap a Palma. Segons la companyia, tots els vehicles dels passatgers, excepte cinc, han pogut ser desembarcats així com tots els camions amb destí a Alcúdia. En canvi, 38 camions que havien de baixar a Ciutadella no ho han pogut fer pel bloqueig dels tres vehicles pesants bolcats.

Per aquest motiu, Balearia treballa per aixecar els camions bolcats i retirar-los del ferri. Pel que fa els passatgers que havien d'emprendre el trajecte invers amb el ferri afectat, han embarcat en dos ferris amb destinació a Alcúdia, des d'on han estat traslladats a Palma per continuar el viatge amb l'Hypatia de Alejandría' un cop la companyia hagi pogut treure els camions que obstrueixen la zona habilitada per a l'estacionament a l'interior del buc.

el més llegit

 1. 1

  Tallen la carretera d'accés a Sant Esteve de la Sarga (Lleida) per un despreniment

 2. 2

  El riu Congost supera el nivell d'alerta i continua amb "tendència creixent"

 3. 3

  Localitzen un cadàver en una riera de Jorba (Barcelona)

 4. 4

  El Congost supera els 300 metres cúbics per segon al seu pas per Granollers

 5. 5

  La Xina confirma 571 casos de pneumònia causada pel nou coronavirus

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista