Publicado 10/3/2020 12:57:55 +01:00CET

"Tots tenim les mateixes pors i curiositats, vinguem d'on vinguem"

Pla general dels joves que participen en el programa Spectrum - United By Diversity jugant a futbol al pati de l'institut Martí i Franquès de Tarragona. Foto del 10 de març del 2020 (Horitzontal).
Pla general dels joves que participen en el programa Spectrum - United By Diversity jugant a futbol al pati de l'institut Martí i Franquès de Tarragona. Foto del 10 de març del 2020 (Horitzontal). - Eloi Tost (ACN)

Una quarantena de joves emigrats sols a Tarragona comparteixen activitats amb alumnes de l'institut Martí i Franquès

ACN

Tarragona.-Facilitar la integració, conèixer-se millor, trencar estereotips o empatitzar amb la vida dels companys. Són alguns dels elements positius del projecte Spectrum – United By Diversity, en el qual hi participen alumnes de l'institut Martí i Franquès de Tarragona juntament amb una quarantena de joves emigrats sols del Servei de Primera Acollida i Atenció Integral (SPAAI) Orió, també de la ciutat. Aquest dimarts tots plegats han compartit una jornada lúdica i esportiva, després d'haver fet anteriorment tallers de cuina, pintura o jardineria. Totes les parts valoren molt positivament la iniciativa. "Tots tenim les mateixes pors i curiositats, vinguem d'on vinguem", ha valorat Mohssin Boragdou, un dels residents al centre Orió.