Publicado 26/4/2019 13:19:49CET

Tots els grups polítics de Barcelona acorden "sanejar" la zona Frum com un encrrec per al proper govern

Agencia Catalana de Noticias
ACN

La coordinadora venal Aire Net demana "valentia" per anar més enll del compliment de la legalitat en les exigncies amb la incineradora Tersa

ACN

Barcelona.-Totes les forces polítiques de l'Ajuntament de Barcelona han donat suport aquest divendres a les conclusions de la Comissió no permanent d'estudi dels usos de la zona Frum per "sanejar" l'entorn i reduir-hi l'activitat festiva, entre altres propsits. La comissió s'ha celebrat a finals de mandat i per aix els grups han demanat que les propostes tinguin continutat i serveixin de full de ruta per al proper govern. La coordinadora venal Aire Net, que ha intervingut en la sessió de conclusions, reclama "valentia" als responsables polítics per no limitar-se a exigir el compliment de la legalitat en temes de salut, amb referncia a la incineradora Tersa. "Les lleis estan fetes perqu les empreses funcionin, no per assegurar la nostra salut", ha advertit la presidenta d'Aire Net, Silvina Frucella.

El document de conclusions aprovat ja té validesa política, per per reforar-lo, s'elevar al ple de la setmana que ve, i últim ordinari del mandat.