Publicado 14/9/2019 14:13:00 +02:00CET

Torrent considera "imprescindible" que l'independentisme faci autocrítica i veu "debats semàntics" que aporten "molt poc"

Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

El president del Parlament aposta per la "mobilització" en cas de condemna i demana el "màxim consens" en la resposta a la sentència

ACN

Das.-El president del Parlament, Roger Torrent, coincideix amb Quim Torra i creu que l'independentisme "ha de fer autocrítica per avançar". Torrent considera que "cal revisar totes les decisions que s'han pres" i assegura que fent aquest exercici s'aconseguirà arribar a "l'horitzó polític de la llibertat". El president del Parlament també ha reconegut que hi ha hagut "debats semàntics" que han aportat "molt poc". "Sempre diem que cal cosir les majories independentistes i sobiranistes del país a partir del nou cicle polític que s'obre després de la sentència", ha assenyalat. En aquest sentit, el president del Parlament ha cridat a mobilitzar-se en cas que la resolució del Suprem acabi condemnant els presos independentistes, i ha deixat clar que la resposta ha de ser "col·lectiva" i amb "el màxim consens"