Publicado 13/9/2019 20:13:09 +02:00CET

Torra: "Els polítics no ens podem permetre prostituir les paraules. S'ha de dit clar que l'objectiu és la independència"

Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

El president de la Generalitat destaca que la consulta d'Arenys de Munt va servir per "perdre la por" i que ha de ser l'exemple a seguir un cop es conegui la sentència

ACN

Arenys de Munt.-El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest divendres al vespre a Arenys de Munt que els polítics no es poden permetre "prostituir les paraules" i que les formacions que defensen la independència ho han de deixar clar "sense jugar" amb la semàntica. "Els milers de persones que es van manifestar per la Diada tenien un objectiu molt clar, la independència, i això és el que hem de fer", ha afegit durant la seva intervenció a l'acte de commemoració del 10è aniversari de la consulta independentista d'Arenys de Munt. Una consulta, ha assenyalat, que ha de ser l'"exemple a seguir" un cop es conegui la sentència del TS perquè en el seu moment va servir perquè els catalans "perdessin la por" i s'adonessin del poder que tenen si van tots a una.