Publicado 13/9/2019 14:13:15 +02:00CET

El Tibidabo arriba als 184.817 visitants el mes d'agost, la xifra més alta de la història

El final de la temporada d'estiu coincidirà amb l'últim viatge del Funicular abans de les obres de remodelació i la posada en marxa del 'funibus'

ACN

Barcelona.-El Tibidabo tanca la temporada d'estiu amb un rècord de visitants durant l'agost, mes en què han passat pel parc d'atraccions fins a 184.817 visitants, la xifra més alta de tota la història. De mitjana, gairebé 6.000 persones han visitat diàriament el parc, destacant l'èxit de l'espectacle làser, els renovats espectacles itinerants o l'atracció del Castell de Contes. Amb l'arribada del setembre, el Parc s'adapta a l'horari escolar i obrirà tots els caps de setmana fins a finals del mes d'octubre. Coincidint amb el final de la temporada d'estiu, el pròxim cap de setmana el Funicular farà el seu últim viatge abans de les obres de remodelació, i s'instaurarà el 'funibus'.

Amb el canvi de temporada, el parc prepara ara algunes novetats per a la tardor, com ara un nou espai de robòtica educativa, a més de les activitats tradicionals, com la mostra de titelles.