Publicado 22/01/2019 14:06CET

Tarragona no permetr lobertura de discoteques i sales de festes a la Part Alta

Es modifica el POUM per potenciar la revitalització del centre histric

ACN

Tarragona.-LAjuntament de Tarragona no consentir lobertura de noves discoteques o sales de festes a la zona de la Part Alta. El consistori modificar el POUM per potenciar la revitalització a la zona del centre histric. A part de definir quins sls són edificables, viaris, verds i dequipaments -tant públics com privats-, el pla també regular les activitats de restauració i recreatives musicals i no es permetr la implantació destabliments destinats a discoteca, sala de ball i sala de festes. Els locals que ja existeixen es podran mantenir sempre i quan compleixin la normativa en matria de soroll, nocivitat, insalubritat... La modificació passar per ple extraordinari el prxim dilluns 28 de gener.

El conseller dUrbanisme de Tarragona, Josep Maria Mil, ha matisat, per, que sí que sautoritzar lús de restauració i recreatiu musical perqu representa una motor econmic i de revitalització de la zona. En definitiva, es tracta de conjuminar la qualitat de vida dels habitants del centre histric, ha afegit. El ple municipal tractar la proposta daprovar provisionalment la modificació puntual del POUM a la zona del centre histric de la Part Alta i resoldre les allegacions presentades durant lexposició pública. Segons Mil, lobjectiu de la modificació puntual del POUM és potenciar la revitalització de la Part Alta, donar seguretat jurídica a la rehabilitació dedificis i iniciatives urbanístiques -que, per la normativa vigent del POUM, estan bloquejades-, evitar el deteriorament del patrimoni cultural i definir els usos admesos de les activitats de restauració i recreatives. Si el plenari aprova aquest punt de lordre del dia, el document es trametr a la Comissió provincial dUrbanisme de Tarragona per a la seva aprovació definitiva.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés