Publicado 3/9/2019 14:33:42 +02:00CET

El subdelegat del govern espanyol a Lleida demana a la Diputació que ''intensifiqui'' l'acció de suport als municipis

Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

José Crespín ho demana al president Joan Talarn perquè considera que la Generalitat està 'desapareguda' en el suport als ens locals de la demarcació

ACN

Lleida.-El subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, ha demanat al president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, que 'intensifiqui l'acció de suport' als municipis de la demarcació davant 'la completa desaparició' del Govern. Per Crespín, amb aquesta situació el paper de suport de la Diputació als ens locals és 'més necessària que mai'. Crespín i Talarn s'han trobat aquest dimarts al palau de la Diputació i han debatut al voltant de diferents problemàtiques i reptes que afecten els municipis de la demarcació. Segons el subdelegat, el despoblament, les infraestructures, la connectivitat, la promoció territorial i l'impuls de la capacitat agroalimentària han de ser motiu de 'preocupació i treball conjunt' de totes les administracions.

Crespín ha convidat a Talarn a 'unir esforços i a una acció conjunta' per donar resposta a les demandes que reclamen els municipis de la demarcació.Amb aquesta trobada, el subdelegat continua amb la ronda de trobades amb els representants institucionals resultants de les passades eleccions municipals amb l'objectiu de 'fomentar la col·laboració institucional i mantenir un clima de diàleg i treball conjunt en benefici de la ciutadania'.