Publicado 26/02/2019 16:30CET

La Sindicatura de Comptes detecta problemes en la prrroga del pressupost de l'Ajuntament de Barcelona el 2016

Constata que es va aprovar de forma "indeguda" amb un supervit de 70 MEUR

ACN

Barcelona.-La Sindicatura de Comptes ha detectat problemes en la prrroga del pressupost de l'Ajuntament de Barcelona del 2016. En el seu informe, constata que els comptes prorrogats es van aprovar de forma "indeguda" amb un supervit de 70 MEUR, i no es van incloure certs ajustaments a la baixa que haguessin donat com a resultat un dficit de 63,56 milions, el que hauria impedit que s'aprovés el pressupost. D'altra banda, la Sindicatura apunta que l'endeutament previst en el pressupost del 2015 prorrogat per al 2016 es va reconvertir posteriorment en un refinanament de les quotes d'amortització. Si aix s'hagués previst en l'expedient de la prrroga, el resultat del pressupost inicial hauria estat d'un supervit de 92,6 milions.

L'informe, presentat pel síndic Joan Ignasi Puigdollers, també constata altres deficincies, com ara modificacions de crdit que no van quedar suficientment acreditades o omissions del trmit de publicitat pel que fa a les transferncies de crdit.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés