Publicado 25/4/2019 13:15:57 +02:00CET

S'ha acabat denuncia a la Fiscalia que es mantenen pintades independentistes a la UAB

L'entitat creu que pot haver un delicte de desobedincia després que la Junta Electoral Provincial de Barcelona n'ordenés la retirada

ACN

Barcelona.-L'entitat S'ha acabat ha presentat una denúncia a la Fiscalia en considerar que mantenir pintades independentistes a la Universitat Autnoma de Barcelona (UAB) pot constituir un delicte de desobedincia tenint en compte que el passat 11 d'abril la Junta Electoral Provincial de Barcelona en va ordenar la retirada durant el període electoral. L'entitat fa referncia a pintades com la que hi ha en un dels edificis on es llegeix 'Independncia, socialisme i feminisme'. Segons aquesta entitat, la permanncia de símbols i pintades independentistes no només suposen un "trencament de la necessria neutralitat de les administracions en període electoral, sinó que també suposa una burla a l'administració electoral".

S'ha acabat explica que ha decidit recórrer a la Fiscalia després de presentar cinc escrits sobre aquesta qüestió a l'administració electoral, tant a la Junta Electoral de Zona de Sabadell com a la Junta Electoral Provincial de Barcelona. I denuncia la "falta d'eficcia" de l'administració electoral per fer complir els seus propis acords.