Publicado 15/7/2019 15:48:54 +02:00CET

La segona fase del projecte per urbanitzar la superfície del soterrament de les vies a Montmeló s'aprovarà aquest mes de juliol

Abasta una superfície de 15.000 metres quadrats i suposa una inversió de 2,5 MEUR

ACN

Montmeló.-La segona fase del projecte per urbanitzar la superfície del soterrament de les vies del tren a Montmeló s'aprovarà aquest mes de juliol. Així ho ha assegurat la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, que ha explicat que aquesta actuació abasta una superfície de 15.000 metres quadrats i suposa una inversió de 2,5 MEUR. Aquesta actuació afecta el tram que va des del carrer Pompeu Fabra fins al final de la llosa en direcció Granollers. Els treballs permetran completar la integració ferroviària al municipi, afavorint la connexió dels dos nuclis urbans situats a banda i banda de la infraestructura. La primera fase d'aquesta obra ha finalitzat aquest mes de juny i ha afectat una extensió de 13.000 metres quadrats.

Teresa Cunillera ha destacat "la bona sintonia que hi ha hagut en tot moment amb l'Ajuntament" a l'hora de definir aquests projectes. Alhora ha indicat que s'ha traduït en molts beneficis per a la ciutadania.