SEAT desembarca a l'Hospitalet amb el seu servei de 'carsharing'

Publicado 11/11/2019 14:46:56CET

La ciutat catalana acollirà a partir de dijous els vehicles a través de 'Respiro', en un servei que ja funciona a Madrid

ACN

L'Hospitalet del Llobregat.-SEAT oferirà a partir de dijous a l'Hospitalet del Llobregat el seu servei de 'carsharing' o vehicles compartits. Després d'iniciar aquest tipus de negoci a Madrid, ara l'empresa arriba a Catalunya i s'instal·la a la segona ciutat del país amb 16 vehicles de gas natural. En els propers mesos, també s'incorporarà al servei el nou SEAT Mii elèctric. El 'carsharing' de SEAT es fa a través de Respiro, la plataforma de vehicle compartit de la companyia, que a Madrid ja compta amb 15.000 usuaris. SEAT i l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, han tancat aquest dilluns l'acord de col·laboració per la posada en marxa del servei.

"L'arribada a l'Hospitalet, una de les ciutats pioneres en qüestions de mobilitat, és un pas endavant en el nostre objectiu de contribuir a millorar la mobilitat a les ciutats", ha assegurat el responsable de mobilitat urbana de SEAT, Lucas Casasnovas. L'oferta dels vehicles, de gas natural, és amb "hores i dies" per a desplaçaments diaris "dins de la ciutat o fora".Per la seva banda, Núria Marín ha dit que el nou servei permetrà lluitar "contra els efectes del canvi climàtic i la contaminació ambiental" i ha recordat que el 'carsharing' és una de les mesures incloses en el pla de mobilitat urbana sostenible de l'Hospitalet. El servei s'oferirà a través de Respiro, una plataforma que SEAT va adquirir l'any passat, i que ja té 10 anys d'existència.