Publicado 29/11/2015 22:21:44 +01:00CET

Rufián sobre la decisió de la CUP: "No m'imagino a Adams dient-li a Franklin que lo de la independència de l'Imperi Britànic sí, per

El portaveu d'ERC, Sergi Sabrià, destaca que "aquest país ha superat obstacles més grans que el d'avui"

ACN

Barcelona.-La decisió de la CUP de mantenir el veto a Mas ha encès aquest diumenge les xarxes socials, que ho han recollit amb les etiquetes #debatnacionalCUP i #pressingCUP. El cap de llista d'ERC en les pròximes eleccions generals, Gabriel Rufián, ha piulat: "no m'imagino a Adams dient-li a Franklin que lo de la independència de l'Imperi Britànic sí, però sense Jefferson". Més optimista s'ha mostrat el portaveu d'ERC, Sergi Sabrià, que en el seu compte de Twitter ha recordat que "aquest país ha superat obstacles més grans que el d'avui". A més Sabrià, ha assegurat que res els impedirà guanyar. Per la seva banda, el número 2 dels republicans al Congrés, Joan Tardà, ha considerat: "la CUP com en el Joc de l'Oca envia la majoria social a la casella de sortida perquè heu renunciat, en el fons, a guanyar ERC".

Un cop acabat el Debat Nacional de la CUP d'aquest diumenge a Manresa, el seu compte de Twitter ha piulat un vídeo de la conferència de Molins de Rei en què Artur Mas va assegurar: "puc ser el primer o puc ser l'últim".