Repsol inicia la parada de manteniment del cracker de Tarragona

Publicado 30/9/2019 14:45:51CET

La petroliera avisa que els treballs previs a l'aturada provocaran episodis de flames i fum i, puntualment, de pudors i soroll

ACN

Tarragona.-Repsol inicia la parada de part del complex industrial de Tarragona. En les properes hores s'iniciaran els treballs preparatoris de l’aturada per manteniment del cracker, en concret, de les unitats de butadiè, poliolefines i olefines. La petroliera adverteix que, per garantir la seguretat del procés previ a la parada, es farà ús de les torxes i, per tant, es produiran episodis visibles de flama i fum. La companyia afegeix que aquests treballs previs poden comportar sorolls audibles des de l’exterior de les instal·lacions industrials -per vaporització de línies i equips- i que també poden ocasionar episodis puntuals de males olors, a causa de l’obertura de columnes, recipients i equips en els quals es realitzaran treballs durant els propers dies. Repsol garanteix, a través d'un comunicat, que "totes aquestes feines es duran a terme procurant minimitzar el seu impacte exterior, ja sigui visual o sonor".

Els treballs de la parada comportaran un increment de l’afluència de persones i vehicles al voltant de les instal·lacions industrials del polígon nord.

el més llegit

 1. 1

  Torra anunciarà la data de les eleccions un cop s'aprovin els pressupostos

 2. 2

  Duch: "El Parlament Europeu no va decidir retirar l'acta de diputat a Junqueras"

 3. 3

  Google comença a cobrar al Govern dels EUA per l'accés a les dades d'usuaris

 4. 4

  Puigdemont i Comín renuncien a integrar-se al grup Verds-ALE de l'Eurocambra

 5. 5

  Sant Joan Despí (Barcelona) decreta tres dies de dol per la dona assassinada

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista