Publicado 31/1/2019 13:18:36 +01:00CET

Puigneró confia que el Mobile World Congress continu a Barcelona "més enll del 2023"

El conseller confirma que la Generalitat participar en la inauguració del congrés per no en els actes amb "parafernlia monrquica"

ACN

Barcelona.-El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, s'ha mostrat confiat aquest dijous que el Mobile World Congress segueixi a Barcelona "més enll del 2023" després de la reunió que ahir va mantenir juntament amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i altres membres de l'Executiu, amb el conseller delegat del GSMA, John Hoffman-. "Ahir vam estar parlant dels projectes sobre l'ecosistema del qu significa el Mobile a Catalunya que van més enll del 2023, per tant hem d'entendre que la voluntat que el Mobile continu a Catalunya és una realitat", ha comentat Puigneró en una entrevista a Catalunya Rdio. D'altra banda, el conseller ha confirmat que la Generalitat participar en la inauguració del Mobile per no en "besamans" i altres actes amb "parafernlia monrquica", ha dit.

Després que aquest dimecres el conseller delegat del GSMA, John Hoffman, revelés que tenia alternatives preparades en cas d'haver de moure el MWC per la situació política, Puigneró ha celebrat que al final optés per quedar-se. "Que Hoffman desvetllés aquesta informació és una molt bona notícia perqu en el fons vol dir que tindrem Mobile per molts anys perqu si davant la situació de l'any passat van quedar quedar-se és una garantia que Barcelona i Catalunya és un gran emplaament per l'esdeveniment tecnolgic més important del món", ha afirmat el conseller. De moment, ha afegit, el contracte est "garantit" fins el 2023, ha destacat el conseller.Sobre la possible vaga de metro, Puigneró ha comentat que és un "clssic" de cada any i ha afirmat que "tothom aprofita el Mobile per intentar reivindicar els seus drets laborals i amenaar amb vagues". "Sempre hem intentat en la mesura del possible mirar de solucionar-ho, també ho farem enguany", ha dit el conseller, que ha confirmat que també van tractar aquest assumpte amb el conseller delegat del GSMA.