Publicado 4/4/2019 14:18:45 +02:00CET

El PSC de Lleida trenca amb Units per Avanar per a les properes municipals

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Flix Larrosa deixa fora de la llista l'actual regidora Rosa Maria Salmerón i la formació hereva d'Unió no descarta presentar-se per lliure a la Paeria

ACN

Lleida.-L'Assembla de l'agrupació local del PSC de Lleida va ratificar ahir dimecres al vespre la llista electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig. La proposta encapalada per Flix Larrosa evidencia la ruptura del pacte amb Units per Avanar que es va segellar a mig mandat amb la incorporació de la regidora Rosa Maria Salmerón, provinent de les files de CiU. Des d'Units per Avanar es lamenta que no s'hagi valorat ni 'l'esfor' ni el 'compromís' de la seva regidora i a partir d'ara es desvinculen de la campanya municipal del PSC a la ciutat, com ja ho estan fent a les eleccions generals i al parlament europeu. Així mateix no descarten impulsar una candidatura prpia a la Paeria.

Flix Larrosa qualifica la llista que encapala com un 'clar exemple de transversalitat i compromís amb la ciutat de Lleida'. En aquest sentit, assegura que el grup de persones que la conformen tenen 'molt talent i volen treballar per fer de Lleida una ciutat d'oportunitats'. Darrera de Larrosa hi ha l'advocada Begoña Iglesias, l'empresria especialitzada en relacions laborals, Carmen Valls, el metge i actual regidor Xavier Rodamilans, l'exsecretari general de CCOO a Lleida, Jaume Sellés, la treballadora social Cristina Morón, i l'exatleta olímpic Jackson Quiñónez, entre d'altres.Tot i la ruptura de cara a les properes municipals, des d'Units per Avanar es garanteix la governabilitat i dedicació plena de la seva regidora 'fins el darrer minut de la legislatura'.