Publicado 22/2/2019 17:37:01CET

El PSC llana el web 'Colaunofunciona.com' per denunciar els "incompliments" i "fracassos" del govern de Barcelona

La pgina mostra un mapa amb els projectes que segons els socialistes no han prosperat en mbits com equipaments o mobilitat

ACN

Barcelona.-El PSC Barcelona ha posat en marxa la pgina 'Colaunofunciona.com', en qu presenta un mapa de la ciutat amb els principals "incompliments" i "fracassos" d'un govern municipal que titlla d'"incapa". El web mostra un mapa de la ciutat que recull un total de 69 "incompliments" en equipaments; 42 en espai públic i mobilitat; 68 en habitatge públic i social i 45 pel que fa al Pla de Barris. La idea dels socialistes és que els usuaris puguin participar afegint-hi "algun projecte fracassat" o bé "aportant solucions".

El PSC assegura que el govern municipal "ha aturat bona part dels projectes acordats" amb els vens, com biblioteques, escoles bressol, centre cívics o poliesportius. En habitatge, els socialistes critiquen que l'alcaldessa, Ada Colau, "va prometre la construcció de 8.000 habitatges socials i acabar el mandat amb 700, amb un preu de lloguer disparat i amb més de 80 solars públics disponibles sense edificar". Pel que fa a l'espai públic i la mobilitat, el grup socialista denuncia que algunes "actuacions importants no s'han realitzat, com la connexió dels tramvies, o altres clarament insuficients, com la cobertura de la Ronda de Dalt". Quant al Pla de Barris, el PSC creu que el govern de Colau ha "fracassat per culpa duna mala previsió i per la improvisació constant", amb "només un 5,96% de les inversions finalitzades, 12 milions d'euros reprogramats per al 2020, 10 inversions sense pressupost i més de 40 milions d'euros previstos sense projecte", segons els socialistes.