Publicado 12/4/2019 14:53:05 +02:00CET

El PSC de Girona fitxa l'exregidora i extinenta d'alcaldia de CiU Isabel Murads per a les municipals

Havia portat Educació i Esports i va renunciar al crrec al maig del 2018 després que la citessin com a investigada pel cas 3%

ACN

Girona.-El PSC de Girona ha fitxat l'exregidora i extinenta d'alcaldia de CiU Isabel Murads, que ocupar el sis lloc de la llista dels socialistes per a les municipals. Murads, que va dur les rees d'Educació i Esports mentre estava a govern, va renunciar al crrec i va abandonar el consistori el maig del 2018, després que l'Audincia Nacional (AN) la cités com a investigada pel cas del 3%. Actualment, Murads treballa a la Universitat de Girona (UdG). La cap de llista del PSC, Sílvia Paneque, n'ha destacat d'ella el seu alt grau de coneixement de l'administració local i ha dit estar convenuda que Murads aportar al projecte del PSC "l'última empenta per guanyar les eleccions".

Isabel Murads va ser regidora de l'Ajuntament de Girona durant els dos últims mandats, en qu CiU va guanyar les eleccions. Tant en l'poca en qu era alcalde Carles Puigdemont, com posteriorment Marta Madrenas, va encarregar-se de dur les rees d'Educació i Esports i tenia la quarta tinena d'alcaldia. Militant d'Unió i posteriorment de Demcrates (tot i que després també es va donar de baixa), Isabel Murads va renunciar a la seva acta el maig de l'any passat. Ho va fer després que l'AN la cités com a investigada pel cas 3% de suposat finanament illegal a CDC a través d'adjudicacions d'obres i serveis públics.Se l'investigava per un possible delicte de trfic d'influncies en l'poca en qu va ser subdirectora d'Estudis i Coordinació del Departament de Governació. Suposadament, per haver donat informació privilegiada al conseller delegat d'una constructora.Actualment, treballa com a cap del servei d'Economia, Patrimoni i Contractació de la UdG. Llicenciada en Econmiques i Empresarials, i mster en Gestió i Direcció Universitria, Isabel Murads també és membre del Registre Oficial d'Auditors de Comptes. Les persones, al centreEl PSC de Girona ha donat a conixer que l'incorpora a la llista per a les municipals a través d'un comunicat. Murads ocupar el número 6 de la candidatura que encapala Sílvia Paneque. "Vull ajudar a i contribuir a qu el servei a les persones torni a ser el centre de la política local a Girona, amb els valors de l'humanisme que comparteixo amb els companys i companyes del PSC", explica l'exregidora.Paneque n'ha destacat d'ella el seu coneixement de l'administració local, la implicació amb la ciutat i la gestió de proximitat. La cap de llista dels socialistes es mostra "convenuda" que la seva incorporació "aportar al projecte per Girona l'última empenta per guanyar les eleccions". A més, Paneque també subratlla "la capacitat de treball de proximitat" de Murads, "l'amor per la ciutat i la seva voluntat de servei públic a les persones"."Aquests valors sumen a un projecte transversal, on hi ha veus diferents, que coincideixen a posar a punt Girona per estar al servei de tots els ciutadans sense exclusions", assegura la cap de llista del PSC. En la mateixa línia, Murads subratlla que, sobretot, el punt de trobada amb el projecte socialista és pensar amb "un ajuntament on es governi per les persones". I conclou: "I aquesta manera de pensar la compartim absolutament com a projecte de futur i de progrés per a Girona".