Publicado 29/4/2019 20:15:38 +02:00CET

El president del comit d'empresa de Nissan, sobre la negociació per evitar l'ERO: "Arribar a un acord avui és complicat"

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Després d'hores de reunió, treballadors i equip directiu segueixen negociant al Departament de Treball amb posicions "molt allunyades"

ACN

Barcelona.-La mediació entre direcció de Nissan i representants dels treballadors no ha servit, de moment, perqu s'apropin posicions per evitar que es presenti un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) l'endem. "Arribar a un acord avui és complicat", ha adms en una atenció als mitjans el president del comit d'empresa, Juan Carlos Vicente, que ha explicat que les parts estan "molt allunyades" després d'hores de negociació a la seu del Departament de Treball. Els treballadors continuen reclamant que els prejubilats disposin del 90% del salari net i increments salarials fins al 2021 per sobre de l'IPC. L'empresa, per la seva banda, demana a la plantilla que accepti un increment salarial i un augment de fins al 85% del salari net pels treballadors que s'acullin a les prejubilacions. Mentre es produa la reunió, uns dos-cents treballadors de la planta de Zona Franca s'ha concentrat davant la Conselleria, tallant el trnsit en aquest punt del carrer Sepúlveda de sis a set de la tarda.