Publicado 16/3/2019 13:51:52 +01:00CET

El PPC sobre la candidatura d'Álvarez de Toledo: "La lluita contra el supremacisme separatista és de tots els espanyols"

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Alejandro Fernández diu que ells no fugen de Catalunya "com han fet altres", en referncia implícita a la candidatura d'Arrimadas al Congrés

ACN

Mollerussa.-El president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, ha dit que la candidatura de l'exdiputada del PP al Congrés dels Diputats, Cayetana Álvarez de Toledo, com a cap de llista dels populars per Barcelona a les eleccions espanyoles del 28-A, s'explica perqu "la lluita contra el supremacisme separatista és de tots els espanyols". En aquest sentit, "hem de posar els millors a donar aquesta batalla", ha afegit des de Mollerussa, on ha visitat la Fira de Sant Josep. Fernández ha volgut aprofitar per enviar un missatge: "Nosaltres no fugim com han fet altres", ha reblat en referncia implícita a la candidatura d'Inés Arrimadas, que deixa el Parlament de Catalunya per anar a Madrid, com a candidata de Cs per Barcelona a les eleccions del 28-A.

Alejandro Fernández ha lloat la figura d'Álvarez de Toledo. "Té una trajectria intellectual al servei de la llibertat, la concrdia i contra el nacionalisme disgregador absolutament rotunda i clara". I a més "ho fa amb una pedagogia extraordinria", ha assegurat.Fernández també ha aprofitat per recordar que des del PP no fugen de Catalunya, "com han fet altres", sinó que "posem el talent al servei de la causa a Catalunya i en aquesta clau s'ha d'interpretar la candidatura de la Cayetana", ha afegit.